Veelgestelde vragen

Algemeen

Leuk dat je geïnteresseerd bent! Momenteel zijn alle woningen verhuurd; maar schroom niet om je gegevens met ons te delen via huren@bridgesre.nl. Wij informeren jou als er een woning beschikbaar komt.

Nee, natuurlijk niet! Wij vinden het leuk dat je geïnteresseerd bent in Mae Apartments.

Nee, helaas! Iedere inschrijver krijgt bij ons een gelijke kans. Toewijzing van de appartementen is afhankelijk van de inkomenstoets, beschikbaarheid, volledigheid van je dossier, je voorkeur(en) en het aantal gegadigden voor hetzelfde appartement.

Inkomen

Wij vragen een gemiddeld bruto maandinkomen van minimaal 3 keer de kale maandhuur. Meer weten? Bekijk hier de huurvoorwaarden.

Als je niet door de inkomenstoets komt, kom je helaas niet in aanmerking voor een woning bij Mae.

Het is niet mogelijk om een woning te delen met iemand anders dan je partner.

Nee, dit is niet mogelijk. Het huren van een woning bij Mae Apartments is alleen mogelijk als je over voldoende inkomen beschikt. Hiervoor mogen maximaal twee inkomens gerekend worden.

Huren

De huurprijzen per appartement zijn verschillend. Bij beschikbaarheid informeren we jou graag over de huurprijs van de desbetreffende woning.
Het woonoppervlak van de appartementen varieert tussen 74 en 93 m2.
De servicekosten bedragen € 50,- per maand. Daarvan laten wij onder andere de gezamenlijke ruimtes in Mae schoonmaken en onderhouden. Daarnaast betaal je maandelijks voor stadsverwarming, elektriciteit en water. De overeenkomsten hiervoor sluit je zelf af. De kosten hiervoor worden rechtstreeks door de leverancier bij jou in rekening gebracht.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij Mae Apartments. Een aantal van de appartementen zijn speciaal ontworpen voor ouderen en mensen die net wat extra gemakken kunnen gebruiken. Zo is de badkamer ingericht voor mindervaliden, met een speciaal toilet en een brede schuifdeur zodat een zorgverlener voldoende ruimte heeft. Daarnaast heeft het appartement een breder gangpad en kan de hoofdslaapkamer naar behoefte worden aangepast. 

Overig

De woningen hebben elk een eigen bergingsruimte in de woning.

Voor Mae Apartments ligt een groot openbaar parkeerterrein. Hier kun je je auto parkeren.
8 parkeerplaatsen zijn voorzien van laadpalen voor elektrische auto’s.

Er is voldoende ruimte voor je scootmobiel. Het is mogelijk om een oplaadplek voor je scootmobiel op de begane grond van het complex bij te huren. Hiervoor vragen wij een aanvullende vergoeding van € 5,- per maand.

Bij Mae Apartments is het niet alleen comfortabel, maar ook toekomstbestendig wonen. De appartementen zijn zo energiezuinig mogelijk gebouwd. Beide gebouwen zijn voorzien van zonnepanelen, zonwerende beglazing en een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Zo leef je duurzaam en bespaar je kosten. Samen maken we optimaal gebruik van energie.

Bridges Real Estate is de trotse eigenaar en beheerder van Mae Apartments. Wij werken vanuit de visie dat vastgoed meer is dan een gebouw. Het is een plek waar dromen worden waargemaakt. Creaties voor het leven. Wil je meer weten over ons team of ons vastgoed? Kijk eens op www.bridgesre.nl.

Ons team staat voor je klaar. Stuur een mailtje naar huren@bridgesre.nl. Liever persoonlijk contact? Bel naar 030 – 204 50 14.