Appartementen

Scroll

Welkom thuis

Verdeeld over twee woontorens biedt Mae Apartments haar bewoners 66 prachtig afgewerkte, comfortabele appartementen. Variƫrend in grootte van 74 tot 93 m2 is er ruimte genoeg om te leven zoals jij dat wilt. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt.

Met zorg en aandacht

Bij Mae Apartments is het comfortabel wonen, voor jong en oud(er). Van de 66 woningen zijn er 17 speciaal afgestemd op de wensen van senioren en mensen die net wat extra voorzieningen kunnen gebruiken. De badkamer is bijvoorbeeld ingericht voor mindervaliden, met een speciaal toilet en brede schuifdeur. Zo heeft een zorgverlener altijd voldoende ruimte. Ook hebben deze woningen een breder gangpad en kan de hoofdslaapkamer naar wens worden aangepast.

Energiezuinig, toekomstbestendig

Wij denken aan de toekomst, net als jij. De appartementen van Mae zijn zo energiezuinig mogelijk gebouwd. Beide gebouwen hebben hoogwaardige zonnepanelen op het dak, zonwerende beglazing en een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Zo leef je duurzaam en bespaar je kosten. Samen maken we optimaal gebruik van energie.

Het mooiste moment voor een nieuw begin is nu.

Bridges Real Estate

Wil je graag wonen bij Mae? Neem dan contact op met onze persoonlijke verhuurafdeling via 030 204 5014 of via huren@bridgesre.nl. Wij informeren je als er een woning beschikbaar komt.