Appartementen

Scroll

Welkom thuis

Verdeeld over twee woontorens biedt Mae Apartments haar bewoners 66 prachtig afgewerkte, comfortabele appartementen. Variërend in grootte van 70 tot 90 m2 is er ruimte genoeg om te leven zoals jij dat wilt. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Wil jij wonen bij Mae? Je huurt jouw droomappartement vanaf €1225 exclusief per maand.

Zie je het al voor je? Schrijf je snel in!

Met zorg en aandacht

Bij Mae Apartments is het comfortabel wonen, voor jong en oud(er). Van de 66 woningen zijn er 17 speciaal afgestemd op de wensen van senioren en mensen die net wat extra voorzieningen kunnen gebruiken. De badkamer is bijvoorbeeld ingericht voor mindervaliden, met een speciaal toilet en brede schuifdeur. Zo heeft een zorgverlener altijd voldoende ruimte. Ook hebben deze woningen een breder gangpad en kan de hoofdslaapkamer naar wens worden aangepast.

Meer vragen over deze woningen?

Energiezuinig, toekomstbestendig

Wij denken aan de toekomst, net als jij. Daarom worden de appartementen van Mae zo energiezuinig mogelijk gebouwd. Beide gebouwen hebben hoogwaardige zonnepanelen op het dak, zonwerende beglazing en een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Zo leef je duurzaam en bespaar je kosten. Samen maken we optimaal gebruik van energie.

Het mooiste moment voor een nieuw begin is nu.