Welkom thuis

Verdeeld over twee woontorens biedt Mae Apartments haar bewoners 66 prachtig afgewerkte, comfortabele appartementen. Variërend in grootte van 70 tot 90 m2 is er alle ruimte om jouw leven in te richten zoals jij dat wil. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt.

Wonen bij Mae?

Alles wat je nodig hebt

Je vindt onze prachtige appartementen in Dukatenburg, Nieuwegein. Een waardevolle toevoeging voor de wijk Batau-Noord. Met winkelcentrum Muntplein om de hoek heb je alles wat je nodig hebt in de buurt. Even de stad in? Binnen 10 minuten fietsen ben je in het levendige centrum van Nieuwegein. Utrecht ligt op 10 kilometer van Mae Apartments. Tram of bus? Op enkele minuten loopafstand.

Kom jij hier thuis?

Met zorg en aandacht

Mae Apartments is het comfortabel wonen. Voor jong, en voor ouder. Van de 66 appartementen zijn er 17 speciaal ontworpen voor bewoners die net wat extra gemakken kunnen gebruiken. De badkamer is ingericht voor mindervaliden, met een speciaal toilet en brede schuifdeur. Zo heeft een zorgverlener altijd voldoende ruimte. Ook hebben deze woningen een breder gangpad en kan de hoofdslaapkamer naar wens worden aangepast.

Hoe wil jij graag wonen? Wij horen het graag.

Energiezuinig, toekomstbestendig

Bij Mae Apartments is het niet alleen comfortabel, maar ook toekomstbestendig wonen. De appartementen worden zo energiezuinig mogelijk gebouwd. Beide gebouwen hebben hoogwaardige zonnepanelen, zonwerende beglazing en een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Zo leef je duurzaam en bespaar je kosten. Samen maken we optimaal gebruik van energie.

“De eerste zonnestralen fluisteren de mooiste zomerse verhalen.”

Ben er als eerste bij

66 vrije sector huurappartementen in Dukatenburg, Nieuwegein. Comfortabel wonen, een fijne plek voor alle leeftijden. Klinkt dit als thuis voor jou? Meld je aan en krijg als eerste toegang tot de inschrijving.
Oplevering begin 2022.

Disclaimer
Deze promotie is geen aanbod. Het is een verzoek tot aanmelding aan geïnteresseerden om op de hoogte gehouden te worden over het geadverteerde eigendom. Er kan door de eigenaar, Bridges Real Estate, geen aanbod van de geadverteerde eenheden worden gedaan en er kunnen geen deposito’s worden aanvaard, of reserveringen, bindend of niet-bindend, worden gemaakt. Tekeningen van het gebouw zijn artistieke uitingen en geven de geplande schaal en geest van het gebouw weer. Dergelijke afbeeldingen dienen uitsluitend ter illustratie.
www.bridgesre.nl